Βόμβα Μεγατόνων! Έρευνα για τη διαρροή ή την κατασκευή του ιού από το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας! Το ΕΝΩΝΩ μιλούσε από το 2020!

By Ενώνω

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ  

Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ !

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ FAUCI….

Όσοι παρακολουθούν τους Αγώνες του ΕΝΩΝΩ και του Προέδρου του από τον Απρίλιο του 2020, γνωρίζουν καλά, ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε μιλήσει σε όλες τις συνεντεύξεις μας για τη σημαντική πιθανότητα ο Ιός να κατασκευάσθηκε και να “ξεπήδησε” για λόγους ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ από το Εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα.

Τότε είχαμε ακούσει πολλά.

Τώρα ήρθε πλέον η Ώρα της Δικαίωσης, αλλά και μία δύσκολη περίοδος για τον Κόσμο, διότι, όταν μία Ελίτ, αυτή της Παγκοσμιοποίησης, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ (“the era of globalization is coming to an end” γράφθηκε στην κεντρική σελίδα στο Νταβός στα μέσα Γενάρη του 2023), όπως είχαμε προβλέψει από το καλοκαίρι του 2022, τότε σίγουρα πρέπει να αναμένουμε και την αντίδρασή της.

Η Παλαιά Οικονομία και τα Έθνη Κράτη αναλαμβάνουν και πάλι τα περισσότερα από τα Ηνία του Κόσμου. Αλλά η μετάβαση δεν θα είναι εύκολη, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Ωστόσο είναι απαραίτητη αυτή η μετάβαση, ώστε ο Κόσμος μας, όπως και η Ελλάδα μας, να ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΘΕΙ, γιατί είχε πραγματικά χαθεί κάθε έννοια Λογικής !

Για πρώτη φορά λοιπόν η Αμερικανική Βουλή υπό τους Ρεπουμπλικάνους πήρε την πιο πάνω σημαντικότατη απόφαση, στην οποία παρασύρθηκαν και οι Δημοκρατικοί. Και λέμε παρασύρθηκαν, διότι όλοι γνωρίζουν, πως ο Antoni Fauci έχει υιοθετηθεί πολιτικά από αυτούς και αποτελεί τεράστιο πλήγμα τους η Έρευνα για συγκάλυψη…

Σκεφθείτε, ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα, κατόπιν μήνυσης, που υπέβαλλαν οι New York Times, ξεκίνησε έρευνα κατά της κ. Φον ντε Λάιεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι ξαφνικά χάθηκαν τα μηνύματα του κινητού της με τον κ. Μπουρλά της Pfizer, μέσω των οποίων φαίνεται να συμφωνήθηκε η αγορά εμβολίων 35 Δις Ευρώ !

Τώρα, πλέον, όλοι οι Έντιμοι και Ηθικοί Αγωνιστές ήρθε η ώρα να σηκωθούν όρθιοι, να πουν ΟΧΙ στη σήψη και την παρακμή και να πυκνώσουν τις Τάξεις του πάνω από όλα Πνευματικού Αγώνα του ΕΝΩΝΩ, που αναγκαία εκφράζεται πολιτικά !