Φτιάχνω μια νέα Κοινότητα

Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να συμμετέχει, αν δεν υπάρχει Τοπική Κοινότητα, φτιάχνοντας μια νέα Κοινότητα, μαζί με συμπολίτες του (τουλάχιστον 20) στα πλαίσια του Καποδιστριακού του Δήμου.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο ΕΝΩΝΩ γίνεται εύκολα με τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας ή με την με την αποστολή των στοιχείων επικοινωνίας σου στο mail:enono@enonoellada.gr
Απαραίτητα στοιχεία αποτελούν: Ονοματεπώνυμο, Όνομα πατρός – μητρός, Ημερομηνία γέννησης, Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, Τόπος κατοικίας, Δραστηριότητα (εφόσον υπάρχει), Ηλεκτρονική διεύθυνση Ταχυδρομείου (email), Τηλέφωνο Επικοινωνίας.
Η Διεύθυνση του ΕΝΩΝΩ αποστέλλει στο συντομότερο χρόνο στο mail επικοινωνίας το Όνομα Χρήστη και Κωδικό Χρήστη (μαζί με αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία σύνδεσης και τη χρήση της πλατφόρμας).  
Με αυτά τα στοιχεία ο φίλος – μέλος του ΕΝΩΝΩ θα μπαίνει μέσω της επιλογής “ΣΥΝΔΕΣΗ” του κεντρικού μενού, στην Πλατφόρμα της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ του τόπου του, ή της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ της δραστηριότητάς του, επηρεάζοντας τη συνολική κοινότητα του ΕΝΩΝΩ.  
Μέσω της Πλατφόρμας επικοινωνούμε, προτείνουμε, ανταλλάσσουμε απόψεις, λαμβάνουμε αποφάσεις, αρθρογραφούμε, κάνουμε δημοψηφίσματα κ.λ.π