Ένοχη σιωπή της κυβέρνησης στα πάντα…

By Ενώνω

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 2020 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…ΛΕΤΕ;

Τότε είχε εμφανισθεί ο Ιμπραήμ Καλίν (εκπρόσωπος Ερντογάν) και μίλησε για μία αρχή συμφωνίας, που ίσως έγινε μεταξύ στρατιωτικών αντιπροσωπειών και ΜΟΝΟ το ΕΝΩΝΩ τότε αντέδρασε με Δελτίο Τύπου.

Όλοι οι άλλοι Ένοχη Σιωπή…!

Ένοχη Σιωπή επικρατεί ακόμη και τώρα, που φαίνεται να ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ τα νησιά μας από τεθωρακισμένα οχήματα και όσα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα πάρουμε, αφού πληρώσουμε όλα τα ανταλλακτικά (συντήρησης – αναβάθμισης, ώστε να είναι λειτουργικά), ΘΑ ΠΑΝΕ στην ΞΑΝΘΗ !

Ένοχη Σιωπή όμως κυριαρχεί και σε άλλα ζητήματα, όπως ας πούμε στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ, όπου η Ελλάδα έχει το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ (100Ευρώ πάνω από το μ.ο της υπόλοιπης Ε.Ε) λόγω πρόωρης διακοπής λειτουργίας των Λιγνιτικών Εργοστασίων (κι όχι μόνο),αλλά και τα ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ βασικά ΑΓΑΘΑ (σούπερ μάρκετ) λόγω λειτουργίας ΚΑΡΤΕΛ και στέρησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού από κρίσιμες αρμοδιότητές της !

Ένοχη Σιωπή και στην Υγεία, όπου, αφού ξεπούλησαν εμβόλια, τους τελείωσε ο ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΟΣ ανθρωπισμός τους και ΑΦΗΣΑΝ τους Έλληνες/δες, ΧΩΡΙΣ βασικά φάρμακα, ενώ ΔΕΝ κάνουν καν τον κόπο να εξηγήσουν την “περίεργη” φαινομενικά ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ !

Να γνωρίζουν ωστόσο, ότι φθάνει η Ώρα της Μεγάλης Αντίδρασης όλων των Ανθρώπων, που ΒΟΥΒΑ παρατηρούν την Ένοχη Σιωπή τους…!!!